Fremskrivning af energiregnskabet

 

Nedenfor har I adgang til fire forskellige fremskrivningsmodeller i Excel-format med tilhørende vejledninger:

  1. Fremskrivning af det danske energiregnskab
  2. Fremskrivning af et kommunalt energiregnskab i PlanEnergi-format
  3. Fremskrivning af et kommunalt energiregnskab i Energi- og CO2-regnskabs-format
  4. Fremskrivning af det globale energiregnskab

For hver model er der et link til:

  • En kort brugervejledning (den samme for de to typer kommunale regnskaber)
  • Regnearket med modellen
  • En lang brugervejledning med forklaring på, hvordan modellen er opbygget (også den samme for de to typer kommunale energi- og CO2-regnskaber)

Fremskrivningsmodellen er udviklet således, at en vilkårlig kommunens historiske energi- og CO2-regnskaber kan indlæses i regnearket med "kopier og indsæt". Det tager 5 minutter, og så er kommunen klar til at bruge modellen med deres egne specifikke data. Det gælder både de kommuner, der bruger PlanEnergi's balanceark, og dem der bruger data fra Energi- og CO2-regnskabet. Der kan endvidere uden problemer udvikles fremskrivningsmodeller, der er tilpasset andre typer energi- og CO2-regnskaber. 

Strategirummet tilbyder at leverer et Excel-ark med fremskrivningsmodellen for en bestemt kommune 48 timer efter, at vi har modtaget en Excel-fil med de historiske data.

Prisen er 15.000 kr. Efterfølgende opdatering med nye historiske data koster 5.000 kr. På nuværende tidspunkt har Strategirummet det tilbud, at køberne af den nuværende version gratis kan få adgang til den nye web-udgave, når den foreligger. Den forventes at få en pris på 25.000 kr.

Send en mail til fn@strategirummet.dk, hvis I ønsker mere information og hvis I ønsker at købe fremskrivningsmodellen.